Оперативники управління карного розшуку та Рівненського відділу поліції впродовж доби затримали раніше судимого 29-річного рівнянина, який ((http://www.rivne1.tv/news/59877)(жорстоко вбив жительку обласного центру)).

Нагадаємо, 23 січня близько 16.15 до поліції повідомила рівнянка, що у полі в районі вулиць Макарова та Вербова вона натрапила на напівоголене тіло жінки. На місці події слідчо-оперативна група виявила 28-річну рівнянку з тілесними ушкодженнями голови та численними забоями.

Поліцейські сьогодні затримали 29-річного зловмисника. Зараз він дає покази, співпрацює зі слідством у встановленні всіх обставин скоєння злочину та визнає свою вину. Зі слів чоловіка, з потерпілою він познайомився, коли жінка виходила з одного з розважальних закладів. Вона погодилась на його пропозицію продовжити спілкування в іншому барі. Після відпочинку, повертаючись вулицею Макарова, між ними раптово виник конфлікт, який призвів до трагічних наслідків.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії. Факт зґвалтування наразі перевіряється.

— За частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Володимир Голубош. — Поліцейські встановили, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство, відбував дев’ять років покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнився у 2014 році. Зараз він дає покази, вирішується питання про повідомлення йому про підозру, затримання та обрання міри запобіжного заходу.

Потерпіла 28-річна рівнянка ніде не працювала, проживала з двома малолітніми дітьми, трьох та восьми років. Її близькі родичі тривалий час перебувають за кордоном.

За скоєне чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області