Спочатку у соцмережах, а тепер і під стінами обласного управління охорони здоров'я. Рівненські активісти зібрались на акцію протесту через смерть дитини в обласній лікарні.

Хоча сьогодні понеділок, робочий день, та під стінами Рівне нського обласного управління охорони здоров'я зібрались кількасот небайдужих людей.

Хвилю обурення викликали результати експертизи тіла померлого у лікарні хлопчика. За цією інформацією, між діями лікаря і смертю дитини немає причинно - наслідкового зв'язку.

Рівняни з такими висновками не погоджуються і вкрай обурені. Тому влаштували акцію #карантинбезкарності у соцмережах, та прийшли у медичних масках до обласного управління охорони здоров'я.

Поки що активістам пообіцяли наступне:

" - На засідання міністерської комісії у середу в Київ їде два представника громадськості; - начальник управління охорони здоров'я звертається до керівника комісії міністерства з листом про невідповідності у довідці, наданій комісією очолюваного ним управління слідству, тобто фактично визнає документально ці невідповідності," - написала на своїй сторінці у ФБ рівненська журналістка Інна Білецька.

#карантибезкарностіМи прийшли. Нас було півтори сотні. І це при тому, що робочий день, малі діти, грип. Ми приперли їх ...

Опубліковано Інною Білецькою 25 січня 2016 р.

Вмивають руки...

Опубліковано Оксаною Юрченко 25 січня 2016 р.

О результатах сегодняшней встречи - митинга. Я поняла значение слова "громада". Была масса людей. У каждого есть дет...

Опубліковано Натою Заяць 25 січня 2016 р.

Підтягуйтеся, хто ще не тут! У нас #карантинбезкарності

Опубліковано Oksana Maiboroda 25 січня 2016 р.

Дитина просила хоча б краплинку води та помирала на руках у батьків у той час, коли лікар спав... #карантинбезкарності

Опубліковано Вікторією Мамотюк 25 січня 2016 р.

Нас багато! #карантинбезкарності

Опубліковано Інною Білецькою 25 січня 2016 р.