Сьогодні, 24 січня о 14:00 в приміщенні клубу села Молодаво відбудеться схід села. У порядку денному обговорення питання територіальної реформи та об’єднання громад.

Окрім того, говоритимуть про роздержавлення Державного підприємства «Мирогощанський державний іподром» та розпаювання землі.

На сході села будуть присутні голова Дубенської райдержадміністрації Юррій Парфенюк та директор ДП «Мирогощанський державний іподром» Володимир Присяжненко. Керівник держпідприємства розкаже селянам про стан роздержавлення «Мирогощанського державного іподрому» та процес розпаювання землі. Адже саме жителі села Молодаво працюють в держпідприємстві. І вже багато років чекають на отримання своєї землі у власність.

Нагадаємо, ДП «Мирогощанський державний іподром» сільськогосподарське підприємство, яке має близько трьох гектарів землі. Довгий час воно було у фінансовій скруті. Рік тому «Мирогощанський державний іподром» було включено до переліку об’єктів, які підлягають роздержавленню.

Для проведення інвентаризації та підготовки процесу роздержавлення, в результаті відкритого конкурсу, у серпні 2015 року було призначено директором Володмира Присяжненка. З того часу держпідприємство змогло оптимізувати свою роботу та погасити заборгованість по зарплаті. Підготовлено та передано до Кабінету міністрів необхідний пакет документів для проведення роздержавлення підприємства та розпаювання землі.