Сьогодні до поліції Рівного надійшло три повідомлення про пошкодження пропам’ятних дошок, одна з яких встановлена на стіні Меморіалу Слави, а решта — на стінах багатоповерхівок обласного центру.

Близько 2-їгодини до поліції повідомив 49-річний рівнянин, що на вулиці Івана Виговського пошкоджено пропам’ятну дошку генералу Другої Світової Війни Пухову Миколі Павловичу.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Друге повідомлення до поліції надійшло о 10 годині ранку, що на вулиці Тувинських Добровольців пошкоджено однойменну меморіальну дошку.На місці події правоохоронці встановили, що невідомі облили її червонною фарбою.

Аналогічним попередньому випадку способом пошкодили і третю дошку на вулиці Дубенській, яка встановлена на стіні Меморіалу Слави з нагоди визволення Рівного від німецько-фашистських загарбників.

Відомості за двома останніми фактами внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

pic

pic

pic

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному пошкодили ще одну меморіальну дошку [ФОТО]

У Рівному розтрощили меморіальну дошку Степану Бандері [ФОТОФАКТ]