Вчора, 22 січня, о 20:45 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля «Mitsubishi Carisma» в місті Рівне по вулиці Мельника.

Громадяни повідомили, що полум’я видно з-під капоту машини, а також про те, що існує загроза перекидання вогню на житловий будинок який знаходився за два метри.

За вказаною адресою виїхав черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Менш ніж за три хвилини пожежу вдалося ліквідувати та врятувати автомобіль. Вогнем знищено акумуляторну батарею машини. Травмованих внаслідок події немає.

Відомо, що власник самотужки намагався ліквідувати загорання, проте, це не дало бажаних результатів і тому довелося викликати вогнеборців. Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники ГУ ДСНС у Рівне нській області нагадують усім автолюбителям, якщо сталася пожежа в машині в жодному разі не панікуйте, зупиніть автомобіль і вимкніть двигун, за можливості відімкніть акумуляторну батарею, поставте машину на гальмо і блокуйте колеса (нестійке положення може посилити інцидент). Слід відразу висадити всіх пасажирів, забрати документи та інші цінні речі. Не перебувайте в автомобілі що спалахнув більше 90 секунд. Викличте рятувальників за телефоном «101» або «112». Про це повідомляють на сайті ГУ ДСНС у Рівне нській області.