За добу до поліції надійшло 22 повідомлення про скоєння крадіжок. За 16 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Рівне нського відділу поліції встановили, що крадіжку гаманця з кишені куртки 21-річного жителя села Біла Криниця Рівне нського району, який перебував в одному із розважальних закладів Рівного, скоїв раніше судимий 22-річний місцевий житель. Проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

До Рівне нського відділу поліції звернувся 22-річний житель обласного центру та повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 23-річний рівнянин. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Оперативники Рівне нського відділення поліції встановили, що крадіжку електроінструментів з помешкання 41-річного рівнянина у селі Вересневе Рівне нського району, шляхом віджиму пластикового вікна, скоїв раніше судимий 30-річний чоловік, який постійного місця проживання не має. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.