Головні болі, млявість, безсоння, хронічна втома і занепад сил - симптоми зашлакованості організму. З нездужаннями допоможуть впоратися трав'яні збори.

Кульбаба

Кульбаба застосовується для стимулювання травлення, посилення апетиту, прискорює метаболізм і допомагає при запорах. Також кульбаба добре впливає на підшлункову залозу. Ця трава виводить шлаки з організму, допомагає при радикуліті, ревматизмі та артриті.

Кропива

Кропива добре очищає кров, виводить шлаки і допомагає ниркам виділяти воду. Якщо вживати чай з кропиви кожен день, ви очистіть ваш ШКТ. Відвари з кропиви допомагають правитися з алергією і очищає шкіру.

Хвощ польовий

Польовий хвощ містить максимальну кількість мінералів, особливо багатий на кремній, який потрібен для хорошого стану волосся, шкіри та нігтів. Також ця трава нормалізує водно-сольовий обмін в організмі, виводить свинець і холестерин.

Насіння льону

Насіння льону виводять із організму хімічні сполуки і токсини, покращують обмін речовин, перистальтику кишечника і допомагають роботі шлунково-кишкового тракту.