Рівненські шляховики продовжують прибирати сніг на дорогах.

Так, зранку на автошляхах загального користування працює близько 40 одиниць снігоочисної техніки та півсотні дорожників. Про це повідомив заступник начальника служби автомобільних доріг у Рівне нській області Микола Козачок.

За його словами, найбільш складнішими були ділянки доріг у напрямках Рівне – Луцьк, Рівне -Острог, Рівне -Сарни через Костопіль. Проте наразі на цих автошляхах забезпечено безперешкодний рух.

Водночас, як повідомили в департаменті житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівне нської ОДА, на дорогах у селах та містах Рівне нщини задіяно близько півсотні одиниць комунальної техніки. Випадків ускладнення проїзду до населених пунктів області не зафіксовано.

Тим часом шляховики області повідомляють, що за потреби жителі області можуть зателефонувати до диспетчера за номером (0362) 26-46-10, на який можна звертатися цілодобово.

Разом з тим, дорожники звертають увагу водіїв на можливі зміни погодних умов. Зокрема, очікуються сильні опади у вигляді снігу. Також у зв’язку із збільшенням вітру на дорогах прогнозуються перемети. Тож шляховики Рівне нщини просять водіїв бути обережними та обачними на дорогах.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.