За повідомленням синоптиків у найближчі дні на території області збережеться мінлива хмарність. Місцями прогнозуються опади у вигляді снігу та дощу. На дорогах збережеться ожеледиця.

Працівники поліції Рівне нщини звертаються до усіх учасників дорожнього руху зважати на погодні умови.

Правоохоронці, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, вкотре закликають водіїв та пішоходів бути максимально уважними та обережними.

В умовах снігопаду водіям радять користуватися ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами). Дотримуватися правил паркування аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Бути обережними під час руху по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Користуйтеся пасками безпеки, а також дотримуйтеся швидкісного режиму руху та вимог дорожніх знаків.

Також, рекомендують водіям під час погіршення погодних умов, по можливості, утриматися від поїздок.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. За складних погодних умов будьте особливо уважними та обережними. Не з’являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами!

Про це повідомляють у відділі управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Рівне нській області.