Мешканці будинку на вулиці Відінській, 33 у Рівному не можуть зайти у підвал. У приміщені прорвало каналізаційні труби. Рівняни скаржаться на страшний сморід та аварійний стан підвалу. Звертаються до комунальників, однак - безрезультатно. З якими проблемами стикнулися та як вирішували ситуацію - дізнавалася Інеса Пославська.

Сморід. Над головою павутиння. На стінах грибок. А під ногами фекалії. У такому аварійному стані підвал на вулиці Відінська, 33. Тут мешканці 8 під'їзду бояться зберігати свої консервації та овочі у напіврозваленому приміщенні. Тим паче, тут завжди проблеми із каналізаційними трубами. Їм понад 20 років. Регулярно - прориваються і затоплюють весь підвал.

Для того, щоб зайти у підвал, рівнянам доводиться взувати чоботи. Приміщення постійно затоплене. Завжди волого - кажуть мешканці будинку. А від недавнього часу їм доводиться ходити по фекаліях, адже прорвало каналізаційну трубу.

Не менш пощастило і жителям першого поверху. Ольга Дробко як ніхто інший потерпає від поломок труб.

Мешканці будинку неодноразово зверталися до комунальників. На чисельні прохання працівники ЖКП "Галицьке" таки відгукнулися. Направили майстрів, які відремонтували труби. Втім, воду та фекалії не відкачали. Люди переконують - поломки трапляються постійно. Щоразу аварію ліквідують, проте через певний проміжок часу знову те ж саме.

Натомість працівники житлово-комунального підприємства "Галицьке" свою вину заперечують. Обіцяють ліквідувати наслідки затоплення. Однак замінити старі труби та повністю ліквідувати поломку не можуть - кажуть комунальники.

Тож тепер людям залишається тільки чекати та вірити, що працівники ЖКП "Галицьке" таки виконають свої обіцянки.