У переддень до свята Хрещення Господнього медики та релігійні громади Рівненщини зробили подарунок дітям з порушенням опорно-рухового апарату. Для них колядували, щедрували вихованці Свято-Воскресенського кафедрального собору. Небайдужі - частували фруктами та солодощами. Чим дивували дітлахів та хто долучився до благодійної акції далі у сюжеті.

У реабілітаційному центрі Рівне нської обласної дитячої лікарні перебувають дітки з порушенням опорно-рухового апарату. Регулярно - процедури. Вони виснажують як фізично так і морально. Щоб хоч трішки відволікти малечу - медики обласних закладів охорони здоров'я організували акцію "Зроби крок". На зібрані кошти придбали солодощі та фрукти, які подарували маленьким пацієнтам.

Привітати із Різдвяними святами прийшли і юні вихованці Свято-Воскресенського кафедрального собору. Подарували малечі різноманітні колядки та щедрівки.

Долучилися до благодійної акції й усі небайдужі. Демобілізований Іван Лепеха зробив свій внесок у добру справу - подарував ноутбук та книги. Чоловік під час перебування у зоні АТО отримав поранення. Проте завдяки турботі та допомозі волонтерів став на ноги. Тому як ніхто інший знає, що таке підтримка добрих людей.

Діти радіють. Із неабияким задоволенням слухають колядки та приймають солодкі подарунки. Валентина Савчук прийшла зі своєю 3-річною онукою - Нікою. Переконує - такі заходи позитивно впливають на дітей. Адже вони відчувають турботу інших.

Медики закликають усіх рівнян долучатися до благодійних проектів. Та допомагати тим, хто цього потребує.