Телефонні шахраї знову активізувалися. Ранковий дзвінок до жительки Гощанського району з повідомленням про халепу з її дочкою призвів до того, що жінка розпрощалася з кругленькою сумою грошей. 24 тисячі гривень вона переказала на лікування потерпілої, яку під час ДТП збила її донька. Вже згодом з’ясувалось, що це все видумки шахраїв, яких нині шукає поліція. Детальніше про це - далі.

“Ваша дочка потрапила у ДТП, потрібні 24 тисячі гривень для операції потерпілої, яку вона збила”. Таку страшну звістку почула напередодні Водохреща 52-річна жителька села Люцинів, Гощанського району. Телефонувала їй жінка, представилась капітаном міліції.

Тож схвильована мати довго не роздумуючи відправилась у село Тучин, де був такий потрібний їй в той момент банк. Адже гроші треба було переказати якомога швидше. Вже ближче до обіду вона зрозуміла, що її ошукали і повідомила про це правоохоронців.

Не варто довіряти і так званим соціальним працівникам, як це зробила жителька села Берестя Дубровицького району. Впустивши їх у домівку 81 річна жінка позбулася двох з половиною тисяч гривень.

Крадіїв поліція поки шукає і вкотре нагадує – щоб вберегти власні гроші та нерви? не варто довіряти всім без перебору.