У 2015 році на заходи Програми підтримки молоді спрямували майже 1 мільйон гривень.

Така сума є найбільшою за останні п’ять років. Торік було виділено 570 тисяч гривень, ще раніше – щороку близько семисот тисяч. Про це розповів начальник управління у справах молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації Віталій Ліпський.

«Завдяки цьому в 2015 році ми відновили проведення конкурсу проектів та програм молодіжних громадських організацій. Фінансову підтримку отримали 12 ідей, спрямованих на підтримку молоді», - зазначив Віталій Ліпський.

Також, в рамках Програми було організовано низку заходів, направлених на зміцнення дружніх стосунків з дітьми та молоддю зі Сходу.

"У 2015 році на новорічно-різдвяні свята Рівне нщину відвідали діти з Лисичанського багатопрофільного ліцею Луганської області, - розповів начальник у справах молоді та спорту ОДА. - У квітні в рамках проведення патріотичної акції «Великдень зі Сходу на Захід» гостям зі сходу було організовано відвідування рівненського зоопарку. У серпні Рівне нщину відвідали вихованці Центру допомоги дітям «Отчий дом» Донецької області. Для гостей були організовані екскурсії до пам'ятних місць. Діти побували в замках міст Дубно та Острог, ознайомилися з Національним університетом "Острозька академія". З приємними враженнями гості повернулися додому".

Також у 2015 році облдержадміністрацією спільно з обласною МГО продюсерський центр "Музична сила" організовано обласний фестиваль соціальної реклами, участь у якому взяло близько сотні громадських організацій, студентів та школярів Рівне нщини.

Облдержадміністрація надавала підтримку в реалізації програм заходів молодіжних громадських організацій області. Зокрема, реалізовано проекти Мультифестиваль "Студентська республіка-2015" та "Мої мрії" Рівне нської обласної МГО "Продюсерський центр - Музична сила", проект "Духовно та соціальна опіка дітей та молоді з особливими потребами" МГО "Православне молодіжне братство свв. мцц. Віри, Надії, Любові та метері їх Софії", проект "Оздоровчо - виховна програма "Ковчег" Рівне нської обласної МГО "Фонд молодіжних ініціатив "Крила", проекти "Західна ліга сміху" та міжнародний проект "Діалог з гумором заради миру" РОМГО "КВН Рівне нщини" та інші.

Загалом впродовж минулого року на Рівне нщині проведено близько 70 молодіжних заходів, зазначив Віталій Ліпський.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.

pic

pic

pic

pic