Житловий комплекс "Золота Підкова так і не приніс щастя його майбутнім мешканцям. Більше того, депутати Рівнеради впевнені, забудовник просто ошукав людей та кредитора. Що робити з застійною забудовою вирішували на черговій сесії Рівнеради.

Банк-кредитор, міська влада, а головне прості люди. Їх усіх надув забудовник „Золотої підкови”. Ціна питання понад 25 мільйонів гривень. Таку суму кредиту отримав інвестор і передав забудову іншій компанії. Куди поділися кошти невідомо. Знайти і покарати винного, а заодно й допомогти людям намагається керівництво Рівного. Окрім скандального будівництва говорили на сесії і про облаштування міста. Найперше планують впродовж року встановити три сотні дорожніх знаків. Кажуть дбають про безпеку рівнян, хоча обійдеться таке задоволення недешево. Один сертифікований знак коштує понад півтисячі гривень.

Звично депутати розглянули десятки питань про виділення землі. Одним дали, в інших забрали, але назавжди зелене світло на землю пообіцяли товариствам співвласників будинків. А на додачу - і грошову підтримку.

З будівництвом „Золотої підкови” чиновники обіцяють розібратися в найближчі місяці. А от нові дорожні знаки у Рівному з'являться лише після прийняття бюджету.