Не морозним повітрям, а ароматом фекалій дихають мешканці багатоповерхівки на вулиці Макарова. Прорив каналізаційної труби стався у підвалі, але сморід заполонив і під'їзд. Мешканці будинку зверталися в спеціальні служби, але - безрезультатно.

У Рівному, мешканці під’їзду багатоповерхівки на вулиці Макарова, 46, не можуть зайти у підвал не затуливши носа. Кілька тижнів тому тут прорвало каналізаційну трубу. Аварію ліквідували, але фекалії, що з неї витекли - досі плавають у підвалі. Люди жаліються, що сморід з підвалу чути у під'їзді, та навіть у їхніх помешканнях.

Мешканка будинку - Галина Фрейберчук разом із сім'єю проживає у квартирі над підвалом. Жінка жаліється, що сморід чутний і у її квартирі. Побутові речі, одяг та, навіть, стіни увібрали в себе цей неприємний запах, - зізнається Галина.

Люди зверталися з проблемою в ЖКП "Західне". Працівники ЖКП трубу відремонтували, але воду та фекалії не відкачали, через те, що рідини, за їхніми словами, для цього недостатньо. Підвал оброблювали хлорним розчином, але сморід там панує й досі. Така поломка ставалася неодноразово, - запевняють люди. Щоразу, аварію ліквідовують, а потім трубу прориває знову.

Мешканці будинку планують звертатися до рівненської санепідемстанції. Якщо і там нічим не допоможуть - люди подадуть позов до суду на ЖКП "Західне".