Близько четвертої години ранку 15 січня двоє молодиків напідпитку біля одного з кафе у Сарнах почали безпідставно чіплятися до 34-річного місцевого жителя. Після словесних образ у хід пішли кулаки.

Потерпілий спробував втекти. Втім молодики наздогнали чоловіка і продовжили бити, забравши у нього ще й срібний ланцюжок, 900 гривень, мобільний телефон марки «Нокіа» та особисті документи.

Сарненчанину, попри отримані тілесні ушкодження, вдалося дістатися додому, звідки його госпіталізували до центральної районної лікарні з множинними саднами, гематомами та струсом головного мозку.

У ході проведених оперативних і розшукових заходів працівники Сарненського відділу поліції встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявилися 20-ти та 21-річний місцеві жителі.

— За фактами відкритого викрадення майна, документів та хуліганства відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 186, частиною 3 статті 357 та частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Володимир Голубош. — Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області