Більшість людей несерйозно ставляться до простудних захворювань, на зразок хвороби горла. Вони звалюють лікування на плечі й без того ослабленого імунітету. Не звертати увагу ж на біль у горлі неможна, інакше ви можете зіткнутися з серйозними ускладненнями, навіть до переходу хвороби в хронічний стан.

Для ранньої стадії хвороби кращий варіант це Ромашка, робиться вона ось як:

1. Столову ложку квіток ромашки залити двома склянками гарячої води. Кип'ятити 10-15 хвилин на водяній бані, охолодити. Використовувати у вигляді полоскання (чим частіше тим краще і швидше пройде ваше хворе горло).

2. На ранніх стадіях я вам не рекомендую користуватися різними аерозолі, вони тільки подразнюють стінки горла що призводить до запалень і додатковим гематом .

3. Намагайтеся тримати тіло в теплі, відкладіть прогулянки на потім.

4. Менше кричіть, це дратує ваше горло

5. Ну і нарешті серйозні заходи. Беремо дрібну тертку, і натираємо на ній червоний буряк. Віджати 200 мл соку. Влити столову ложку яблучного оцту. Цим розчином полоскати горло 5-6 разів на день.

6. Якщо горло продовжує хворіти ще сильніше (що в принципі не повинно), то потрібно продовжувати лікування. Підійдіть до дзеркала, відкрийте рот і скажіть "А" і подивіться на горло, якщо воно червоне то можна приймати аерозолі і таблетки, а якщо ні то лікуєтесь легким способом)

7. Для заспокоєння горла добре підходить чай з медом, бажано що б чай був тепліше, але не окріп.