За добу до поліції надійшло 19 повідомлень про скоєння крадіжок. За 14 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До поліції повідомив 24-річний житель села Русивель Гощанського району, що невідома особа з будинку по місцю проживання викрала два мобільні телефони. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв неповнолітній місцевий мешканець. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Крім цього, до правоохоронців звернулася 35-річна жителька села Бугрин Гощанського району та повідомила, що невідома особа з будинку по місцю проживання викрала мобільний телефон та грошові кошти. Гощанські оперативники встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 31-річний місцевий мешканець. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці встановили, що крадіжку велосипеда та електроінструментів з підсобного приміщення господарства 59-річного жителя Здолбунів скоїв 56-річний місцевий мешканець. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області