Рівненський міський суд приговорив уродженця Криму до 8 років позбавлення волі. Все почалося у 2006-ому році, коли дівчинка поскаржилась на вітчима Руслана своїй тітці.

Дізнавшись про порушену кримінальну справу, Руслан зненацька зник з міста. Його цивільна дружина пояснила правоохоронцям, що він поїхав на заробітки. Спіймати збоченця вдалося через рік. Його затримали в Росії і доправили до Рівного.

Розпусні дії Руслан вчиняв коли мати дівчинки чергувала на роботі, - з’ясували правоохоронці. Втім, як саме все відбувалось, довгий час залишалось невідомим адже під час судового розгляду дівчинка постійно плакала і нічого не розповідала.

Під час суду мати дівчинки просила суворо не карати Руслана і дати йому лиш умовний термін. Рівне нський міський суд приговорив Руслана до 8 років тюрми. Мати дівчинки написала апеляцію, в якій зазначила, що суд не врахував її думки і покарав чоловіка надто суворо.

Втім, Апеляційний суд Рівне нської області попереднє рішення залишив без змін. А це означає, що вже невдовзі Руслан опиниться на місці своєї жертви адже у в’язницях до збоченців особливе ставлення.