За добу до поліції надійшло 21 повідомлення про скоєння крадіжок. За 11 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Про деякі з них:

До поліції звернувся 49-річний рівнянин, що невідома особа викрала його велосипед. Оперативники встановили, що крадіжку скоїли 30-ти та 29-річний місцеві мешканці. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Поліцейські Дубенського відділу встановили, що крадіжку електричного подовжувача, TV тюнера, акустичних колонок та радіоприймача з нежилого будинку 44-річного дубенчанина, який розташований в селі Гірники скоїв 17-річний місцевий житель. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

До Здолбунівського відділення поліції звернувся 22-річний житель села Уїздці та повідомив, що невідома особа через вікно проникла до його будинку, звідки викрала електроінструменти і металеві вироби. Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області