Дві крадіжки у Старий Новий рік скоїв раніше судимий 26-річний житель села Бронне Березнівського району.

Із місцевого храму він поцупив Євангеліє, дароносицю та портфель настоятеля, а з фельдшерсько-акушерського пункту — медичні препарати.

Повідомлення до поліції, що у Свято-Покровському храмі пошкоджені двері, надійшло від сільського голови. А вже за годину звернулася завідуюча фельдшерсько-акушерським пунктом, де було розбите віконне скло.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, невідомі особи, пошкодивши замок на дверях церкви, викрали Євангеліє, дароносицю та особистий портфель настоятеля, а з медпункту зникли лікарські препарати на суму 300 гривень.

Уже по обіді поліцейські встановили особу зловмисника, яким виявився місцевий житель. Чоловік ніде не працював і був умовно-достроково звільнений від відбування покарання за скоєний майновий злочин. Однак у грудні торік уже встиг обікрасти два будинки в сусідньому селі. За останніми фактами матеріали досудового розслідування у кримінальному провадженні слідчі Березнівського відділу поліції вже скерували на розгляд суду.

— За частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Березнівського відділення поліції Костопільського ВП ГУНП в Рівне нській області Олег Середа. — Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення і затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic

pic

pic