Фестивалем здорового способу життя розпочали новий рік молодші школярі міста Сарни.

Командні естафети та індивідуальні конкурси для них організували та провели у спортивному залі Сарненської ДЮСШ працівники Обласного центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У командних естафетах діти демонстрували своє вміння справлятися з футбольними, баскетбольними, волейбольними та фітбольними м’ячами. Звитягу здобула команда «Торнадо» зі школи № 4. Друге місце вибороли «Олімпійці» зі школи № 2, а третю сходинку п’єдесталу пошани посіла команда «Смайлики» учнів школи № 6.



pic

У індивідуальних конкурсах представники команд показали як вміють вправно обходитися з гімнастичним обручем, скакалкою, футбольним м’ячем та влучно накидати кільця на конуси. Переможцями стали: учениця школи № 6 Леся Молчанович, яка найкраще впоралася з гімнастичними обручами та скакалкою; Тимур Залейський зі школи № 5 виборов титул «Володаря м’яча»; учень «Школи-колегіуму» імені Т.Г. Шевченка Євген Вер’яненков був найвлучнішим у накидання кілець на конуси, здобувши титул «Володаря кілець».

Переможці на призери у командних змаганнях були нагороджені дипломами та призами Відділення НОК України у Рівне нській області. Призи від Відділення НОК України у Рівне нській області також отримали переможці індивідуальних конкурсів.



pic

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради.