У Володимирі злочинці вдерлись до будинку селянина, побили а потім зв’язали та вивезли до лісу. Але від нестерпного болю та браку повітря людина по дорозі померла. Щоб приховати страшний злочин нападники відвезли жертву до районної лікарні та ще й хотіли переконати медиків, буцімто знайшли скаліченого на узбіччі дороги. Але їм не повірили, і не дарма. У ту ж ніч полісмени затримали підозрюваних у розправі.

У хаті на околиці Володимирця проживав Віталій Ковальов. Йому було 39 років. Він мешкав у цьому будинку разом зі старшим сином та невісткою. В останню ніч його життя кілька незнайомців вдерлися серед ночі в помешкання, скалічили на очах у дітей, зв’язали тіло, рот заклеїли клейкою стрічкою та вивезли з села. Але по дорозі людина раптово померла.

І таки налякали – аж до смерті. Чоловік помер ще дорогою до лісу. Коли зловмисники це побачили то стали мізкувати над своїм алібі. Вигадали історію нібито знайшли побитого селянина на узбіччі дороги. Вирішили врятувати. Поклали до себе у авто і повезли у лікарню.

Уже згодом експертиза підтвердить, що Віталій Ковальов помер через удушення рвотними масами. У ту ж ніч правоохоронці затримали і 2 – ох підозрюваних у смерті селянина. Їх арештували прямо у лікарні. Очевидно, вони й не очікували, що так швидко їх запідозрять у відвертій брехні.

У районному центрі де зухвало викрали людину приголомшені жорстокістю злочинців. Односельці кажуть, Віталій був добрим, роботящим чоловіком, останні кілька років їздив на заробітки та допомагав усім 3 дітям.

Яким має бути покарання для зловмисників вирішить суд. А поки у даній справі триває слідство. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження санкція якого передбачає до 10 років виправної колонії.