Господар повернувся з роботи напідпитку. Жінку це роздратувало. Стала кричати. Їхня суперечка закінчилась фатально. Поранена на межі життя та смерті перебуває у лікарні, а її кривдник вже під вартою. За фактом замаху на вбивство відкрите кримінальне провадження.

Подружжя проживало у приватному будинку Рівного на вулиці Чорновола. Нині двері зачинені. Вдома нікого немає. Після вчорашнього сімейного конфлікту - жінку рятують медики, а чоловік спілкується з правоохоронцями.

У будинку в цей момент нікого не було. Побачивши, що дружина стікає кров’ю, чоловік викликав швидку медичну допомогу. Поранену госпіталізували у реанімаційне відділення обласної лікарні. Вона без свідомості. Стан важкий.

Ніяких прогнозів медики не роблять. Кажуть, все залежатиме від фінансування. Пораненій 47 років. Має двох дітей. Син проживає по-сусідству з батьками. Каже, не чув як того вечора рідні сварились. Зрозумів, що сталась біда коли приїхали правоохоронці.

У другій половині будинку, де мешкає подружжя, проживає сестра підозрюваного у злочині. Каже, і брат і його дружина часто випивали, потім сварились і у хід йшли кулаки.

Син не захищає ні батька ні матір. Каже, сімейні чвари у їхній родині не дивина. У цьому винні обоє з членів подружжя. Але до різанини ніколи не доходило. Шкодує, що не встиг попередити біду.

Різнику 57 років. Раніше не судимий. За свій перший злочин може на довго опинитись за гратами. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

Чоловікові, який в усьому зізнався, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.