Прогноз бюджету міста Рівного на 2016 рік, інвестиційні програми - основні теми першого засідання в цьому році міськвиконкому. Не обійшлось і без дискусійних та суперечливих питань. На що знайшлися гроші у міській скарбниці

У 2016 році зарплати отримуватимуть всі державні службовці. Принаймні у цьому запевнили чиновники на першому засіданні Рівне нського міськвиконкому. Освітяни ще й отримають надбавку до зарплати. Не забудуть у 2016-му і про працівників культури.

Окрім того, у 2016 році згідно планів міських чиновників подешевшає дитяче харчування у дошкільних навчальних закладах. Батьки платитимуть менше, ніж минулого року - запевняє начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга.

Про роботу та хід виконання інвестиційної програми міста звітували представники управління з питань стратегічного розвитку. На цей рік вони вже запланували 8 нових проектів.

Крім того на засіданні рівненського міськвиконкому не обійшлось і без суперечок та дискусійних запитань. Ними виявилась питання щодо роботи добровільних формувань з охорони громадського порядку. На думку міських чиновників їх у Рівному стало забагато і потрібно деякі з них скоротити. Чи зменшиться їхня кількість стане відомо вже на сесії Рівне ради.