За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології у період з 12 по 15 січня очікуються помірні опади змішаного характеру – дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця.

Працівники поліції Рівне нщини звертають увагу учасників дорожнього руху на те, що внаслідок зміни погодних умов можливе ускладнення руху, виникнення аварійних ситуацій і скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Поліцейські, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, звертають увагу на те, що ситуація на дорогах Рівне нщини залишається досить складною.

Враховуючи прогнози синоптиків працівники поліції радять під час керування транспортними засобами, особливо при погіршенні дорожніх умов, ожеледиці, бути максимально уважними та обережними, чітко дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, уникати різкого гальмування та маневрування транспортним засобом.

Окрім того, рекомендуємо водіям під час погіршення погодних умов та тимчасових незручностей, по можливості, утриматися від поїздок. Якщо ж Вам все-таки необхідно поїхати на далекі відстані обов’язково перевірте можливість проїзду за наміченим маршрутом.

Також звертаємося до пішоходів! Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не виходьте раптово на проїзну частину дороги. По можливості виділіть себе світлоповертаючими елементами!

Повідомляє відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області