У Сарнах під час ліквідації пожежі в приміщенні господарського двоповерхового магазину вогнеборці винесли 3 кисневі балони та врятували значну кількість матеріальних цінностей.

11 січня, об 11:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні господарського двоповерхового магазину в місті Сарни на вулиці Белгородській, 33.

На гасіння пожежі залучалися 3 автоцистерни та 18 чол. особового складу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівне нській області. На боротьбу з вогнем було подано п’ять водяних стволів. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Роботу рятувальників ускладнювала значна кількість горючих матеріалів та легкозаймистих речовин у середині будівлі.

Об 11:42 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:50 – повністю ліквідувати. Під час гасіння рятувальники винесли із палаючої будівлі три кисневих балони, а також евакуювали комп’ютерну техніку, меблі, господарчі товари та інші матеріальні цінності. Вогнем знищено частину приміщень другого поверху та покриття на площі 150 кв. м. Причини пожежі встановлюються.



pic

pic

pic

Повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.