Семеро людей загинули та 38 отримали травми.

Для прикладу у Костопільському районі автомобіль злетів з мосту у річку. На Радивилівщині зіштовхнулись відразу чотири транспортні засоби – два з яких згоріли. Скрізь є жертви. Причини ДТП різні, але основна слизька та нерозчищена дорога.

Поблизу мосту у селі Забороль, це Рівне нський район перекинувся Форд. Ще б трохи і автомобіль опинився у річці. У легковику їхало двоє хлопців, жителі Костополя. Пасажиру 21, водію 22. Останній не впорався з керуванням, через це він і його товариш потрапили у лікарню

Двом мешканцям Костопільського району пощастило менше. Їхній Форд впав з мосту у річку Горинь. Водій, якому було 38 років загинув, а на 10 років молодший пасажир зміг самотужки вибратись із салону і дістатись берега

А у Рівному на вулиці Чорновола Део Ланос врізався у електроопору. Пасажир якому було, 55 років, помер на місці аварії. Його на два роки молодша дружина опинилась у лікарні з важкими травмами. Водій не постраждав. Не менш жахлива аварія трапилась і у Радивилівському районі. Тут одночасно зіштовхнулись чотири автомобілі.

Skoda Fabia» виїхала на зустрічну смугу руху де врізалась у «ЗАЗ Forza». Автомобілі загорілись. Позаду легковика українського виробництва їхав «Suzuki Grand Vitara». Він також частково згорів і опинився у куветі. Туди ж втрапив і «Ford Focus», який намагався об’їхати палаючі автівки.

У результаті ДТП загинула пасажирка автомобіля «Skoda Fabia». Від удару її викинуло з салону. 15 січня їй мало виповнитись 27 років. З політравмою та без свідомості до лікарні потрапили водій та пасажирка із «ЗАЗ Forza».