Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2015 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у жовтні - читайте далі.

ТОП-темою жовтня були місцеві вибори. Мешканці Рівне нщини цікавились, які кандидати претендують на крісло мера Рівного), та представники яких партій планують увійти до складу міських та обласної рад.

І хоча місцевим виборам не надають такого значення, як парламентським, рівненчани з нетерпінням чекали результатів. Тож, усіх цікавили перші дані екзит-полів по кандидатах до Рівне нської міської ради та на посаду міського голови Рівного.

Особливо ретельно стежили рівняни за матчами народного клубу "Верес". Зокрема, гра рівненської команди з одеським клубом "Реал Фарма".

У жовтні рівняни змогли побачити результати роботи "Ревізора" у Рівному. Цього разу перевіряли супермаркет, готель, ресторан, тематичне кафе...

Не обійшлось у жовтні без кримінальних подій. Біля нічного клубу «Лагуна» невідомі побили хлопця. В результаті, парубок опинився у реанімації.

Серед білого дня у Рівному невідомий з ножем поранив та обікрав 38-річного чоловіка. Та як виявилось згодом, чоловік інсценував власний розбійний напад.

Трагічний випадок стався у обласному центрі. В одній із рівненських квартир знайшли вбиту 40-річну жінку.

В одній із ДТП у Рівному загинула 17-річна дівчина, ще троє осіб травмовано.

У цьому ж місяці невідомі напали на знімальну групу Першого місцевого. Рівне нські журналісти вийшли під стіни УМВС України в Рівне нській області, щоб висловити солідарність з колегами. Медійники вимагали від правоохоронців належного розслідування цього та інших випадків перешкоджання професійній діяльності журналістів на Рівне нщині .

До теми: На знімальну групу Першого місцевого напали невідомі особи [ВІДЕО]