Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2015 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у вересні - читайте далі.

Вересень у Рівному почався з набридливого диму, який заполонив практично все місто та навіть частину області. Сильна задимленість у кількох районах виникла через пожежу на мулових картах очисних каналізаційних споруд РОВКП ВКГ «Рівне облводоканал». Причиною загоряння називали підпал.

Сколихнула місто новина про військового, який зґвалтував дівчину. 20-річний військовослужбовець родом з Хмельниччини проходив навчання на рівненському полігоні. Про зґвалтування дівчина повідомила правоохоронцям лише за кілька днів.

Сімейний конфлікт у Дубні завершився трагедією. Чоловіка роздратувала поведінка дружини і через це він її вдарив ножем у гомілку. Жінка померла від кровотечі.

Не обійшлось у вересні без трагічних ДТП. Так, на автодорозі «Київ-Чоп» у Гощанському районі водій зі Львова зіткнувся з причепом-самоскидом автомобіля «КАМАЗ 53223».

А у селищі Володимирець внаслідок ДТП загинуло двоє 18-річних хлопців.

Цікавились рівняни та мешканці області і "медичною новинкою" - на Дубенщині вдруге пройшла безкоштовна акція «Медична клініка на колесах». Пацієнти цієї клініки мали можливість безкоштовно пройти загальний медичний огляд та отримати професійну стоматологічну допомогу.

В останні вихідні вересня у рівненському театрі ляльок відбулась знакова подія - відкриття 41-го театрального сезону. Водночас це було справжнє свято у лялькарів, адже вони святкували 40 років творчої діяльності у Рівному.