Невідомий чоловік наприкінці грудня 2015 року, відчинивши дверцята автомобіля марки «ІЖ-27175», викрав автомагнітолу та жіночу куртку, в якій знаходилися 150 доларів США та 250 гривень. Оперативники Рівненського відділу поліції через дві години встановили та затримали зловмисника.

Із повідомленням про крадіжку з припаркованого на вулиці Київській автомобіля магнітоли, особистих речей та грошей до поліції близько 17 години звернувся 25-рівнянин.

У результаті проведених оперативних заходів працівники поліції через дві години впіймали крадія під час збуту викраденого в районі центрального автовокзалу. Зловмисником виявився 28-річний мешканець обласного центру, який уже побував на лаві підсудних за скоєння аналогічних злочинів та злочинів, пов’язаних з наркотиками.

Поліцейські затримали чоловіка, який зізнався не лише у цій крадіжці, а й у викраденні з автомобілів автомагнітоли, мобільного телефону, відеореєстраторів, сумки та барсетки з особистими документами на вулицях Гагаріна, Грушевського, Олекса Дундича, Данила Галицького обласного центру.

— Зловмисник відкривав транспортні засоби, серед яких переважали вітчизняні автомобілі, шляхом злому серцевини замків дверцят, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Слідчі за усіма фактами відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочинів та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області