До держбюджету закладений середньорічний прогнозу курсу гривні 24,1 грн/$, який був раніше розрахований Міжнародним валютним фондом. Але глава НБУ Валерія Гонтарєва визнає наявність ризиків, які можуть перешкодити реалізації таких очікувань.

До держбюджету закладений середньорічний прогнозу курсу гривні 24,1 грн/$, який був раніше розрахований Міжнародним валютним фондом. Але глава НБУ Валерія Гонтарєва визнає наявність ризиків, які можуть перешкодити реалізації таких очікувань. Читайте також: Скільки з рівнян збирають грошей на школи і дитсадки

Вже відомо, коли можуть винести вирок рівнянину у російській тюрмі

Яким буде курс долара на кінець 2016 року (ПРОГНОЗ)

Як працюватимуть державні нотаріуси Рівне нщини на свята

Куди піти у Рівному на різдвяні свята

Павло Табаков дасть сольний концерт у Рівному

Вона, зокрема, вказала на ризики погіршення кон’юнктури світових ринків, особливо, на продовження зниження цін на сталь і зернові.

У Верховній Раді визначили, яким буде курс долара в 2016 році

Глава Нацбанку також зазначила розпочатий ФРС США цикл підвищення ставок, що створює тиск на валюти країн, що розвиваються, і складнощі з позиками. Ризики можуть бути врівноважені позитивними факторами, зокрема, зниженням цін на нафту та інші енергоносії, припливом інвестицій в результаті відновлення економічного зростання в Україні.

Аналітичні компанії говорять, що курс до кінця 2016-го може сягнути 30 грн.

Джерело http://www.segodnya.ua/