У Рівному Дід Мороз і Снігуронька привітали з Новим роком дітей-героїв АТО, які служили в управлінні ОК "Захід" та загинули на Сході України.

У пам'ять про бойових побратимів синам полковника Юрія Цісарука, підполковників Олексія Богуславського та Віктора Новіцького напередодні Нового року було вручено цінні подарунки.

З ініціативи командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майора Ігоря Довганя, саме Дід Мороз та Снігуронька повинні були створити справжню казку дітям, яким так не вистачає батьківської уваги.



pic

Син підполковника Олексія Богуславського Артем отримав у подарунок новенький планшет, а сину полковника Юрія Цісарука Віталію професійні ролики для занять спортом передасть мама Наталія. Богдан, син підполковника Віктора Новіцького, який проживає з мамою в Мукачеве, вже завтра отримає омріяну зимову куртку, в якій він зможе не тільки гуляти містом, а й підкорювати круті гірські схили.

Роль Діда Мороза та Снігуроньки виконали прес-офіцер управління ОК "Захід" майор Віктор Шубец та старший солдат військової служби за контрактом 55 окремої бригади зв’язку Мирослава Хоменко.

pic

"Ми прийшли до кожної оселі, щоб подарувати малечі свято Нового року і Різдва Христового. І особливо для тих хлопчиків та дівчаток, чиї батьки героїчно загинули, захищаючи незалежність нашої Батьківщини», - зазначив майор Віктор Шубец.

pic

Всього ж протягом трьох днів у Рівне нському гарнізоні казкові гості завітали з подарунками більш ніж до 200 дітей військовослужбовців і працівників Збройних сил України.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.