Сьогодні, 30 грудня відбудеться засідання постійної комісії Рівненської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. Нагадаємо, що головою комісії є Юрій Благодир.

Засідання відбудеться о 16-00 год. в каб.301 обласної ради.

В порядку денному будуть розглянуті наступні питання:

1. Про звернення облдержадміністрації щодо погодження внесення змін до річного обсягу субвенції з державного бюджету в 2015 році (відповідно до Закону України від 24 грудня 2015 року №915-VIII «Про внесення змін до додатків №3 та №7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» щодо видатків Пенсійного фонду»)

1.1. на виплату допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу;

1.2. на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

Доповідачами по даному питанню будуть Шамак Олексій Олександрович – директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та Біляк Лідія Аркадіївна – директор департаменту фінансів облдержадміністрації.

2. Різне.

Джерело: "Рівне нські новини".