Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2015 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у січні - читайте далі.

Однією із найпопулярніших тем стала новина про те, що на територію України заїхав 12-й російський "гумконвой" зі 170 вантажівок.

12-та колона МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донбасу висунулася з Донського рятувального центру МНС Росії на російсько-український кордон. Пройшовши відповідні процедури на пунктах пропуску "Матвєєв Курган" і "Донецьк", колона продовжила рух у бік Донецька і Луганська.

У січні зама голови Рівне нської ОДА спіймали на хабарі. Співробітники СБУ впіймали на гарячому заступника голови Рівне нської ОДА Тараса Пустовіта.

Викритий корупційний механізм передбачав одержання протягом певного часу неправомірної вигоди від місцевих перевізників. Гроші вимагалися за надання переваг у конкурсах з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах.

Також мешканці Рівне нщини цікавилися тим, що в області грабіжники крадуть інструменти та лако-фарбові матеріали.

Топовою темою стала новина, про те, як пройшла новорічна ніч на сході.

Зазначимо, у новорічну ніч бойовики 8 разів обстріляли позиції українських військових із стрілецької зброї та мінометів.

На початку січня у Рівному сталося ДТП. У центрі Рівного зіткнулися тролейбус та позашляховик.

Не лишила байдужих рівнян та мешканців області тема про четверту хвилю мобілізації. Журналісти першого місцевого дізнавалися чи можна "відкосити" від армії.