Кожен новий рік здатний змінити долю людини, і 2016 не стане винятком. Згідно зі Східним календарем цим роком буде правити Вогняна Мавпа, яка матиме вплив на всіх оточуючих людей. У свої права Мавпа вступить 8 лютого 2016 року і почне змінювати людські долі за власним розсудом.

Гороскоп на 2016 дає нам зрозуміти, що наступає рік енергійного, креативного, невгамовного і добродушного тварини. Це означає, що в будь-якій сфері життя у людей буде спостерігатися рухливість, прагнення, натиск та наполегливість. Якщо в період Дерев’яної Кози хтось не встиг здійснити задумане, то в рік Вогненної Мавпи все здійсниться.

Вогненною стихією Мавпи є Полум’я, найважливіший знак – Лев, колір – Червоний, а значущий місяць – липень.

Загальний гороскоп на 2016 рік



pic

Розташування зірок на небосхилі говорить нам про те, що 2016 рік буде періодом кардинальних змін, важливих рішень і цікавих знайомств. Люди, які не люблять нове, не повинні переживати, проявляти агресію і недоброзичливість, адже в звичайно підсумку 2016 обдарує всіх, вирішить безліч проблем.

Астрологічний прогноз на цей період застерігає довірливих людей, щоб ті не вірили словам і обіцянкою незнайомців, не йшли на поводі у своїх емоцій, тому що шахраї не дрімають і намагаються обдурити добрих і беззахисних.

Люди, народжені в рік Мавпи, зможуть прожити дивовижний рік, повний пригод, але в теж час він віщує бути не простим і повним відповідальних рішень. Якщо не сидіти, склавши руки, тверезо оцінювати ситуацію, то 2016 рік перевершить всі очікування, і покаже, що цілеспрямована людина, обов’язково стане щасливим. Враховуючи те, що Мавпа доброзичливий, безтурботний, веселий і всебічно розвинений знак, з початку року всі будуть намагатися тягнутися один до одного, шукати нових знайомих, а сформовані проблеми вирішувати спільно. Ті особистості, які стануть працювати, досягнутий максимальних висот.

Крім всього цього, 2016 рік стане чудовим періодом для туристичних поїздок, подорожей, відпочинку з друзями або родиною.

Любовний гороскоп на 2016 рік



pic

Рік почнеться спокійно, хоча і буде трохи туманний із-за невеличких сварок з близькими людьми. Всьому виною розташування планет на небі, а саме Сатурна, який сприяє зменшенню любовних зв’язків і нових знайомств. Ні, ніхто не стверджує, що в 2016 абсолютно не можна ні з ким знайомитися, зустрічі будуть, і досить часті. Просто такі відносини не затягнутися надовго, а сімейні пари статут більше ревнувати і сваритися, зокрема це стосується таких знаків зодіаку, як Стрільці, Ваги, Козероги і Раки.

Але з настанням весни картина зміниться. Як відомо, весна — це період, коли серця людей розкриваються і готові впустити любов. Почуття пробуджуються, і зав’язуються міцні стосунки, які можуть тривати все життя. Любов з подвоєною силою завирує в жилах Львів, Дів і Риб. Ці люди докладуть всі зусилля, щоб знайти предмет обожнювання і підкорити його.

Влітку завжди простіше знайомитися, тому що для цього знайдеться маса місць, куди можна піти з друзями. А вже зав’язатися дружбі ніщо не завадить. Парки, сквери, літні ресторанчики, море: всі ці місця влітку насичуються романтичною атмосферою, а саме його й шукають наші серця. Влітку Мавпа подарує людям безліч знайомств, побачень, прогулянок під місяцем, задушевних розмов, і звичайно, пристрасних поцілунків.

На літній період доведеться більшу кількість весіль, а багато одружені пари задумаються про дітей. Більш того, якщо між закоханими виникла суперечка, літо буде найкращим періодом для примирення.

Восени стане трохи важче починати нові любовні стосунки, тому що більшість людей кинуться покращувати свій фінансовий стан, розвиватися в кар’єрі, трохи забувши про прекрасне почуття. Тим не менш, в цей період активізуються велелюбні особистості, які стануть штовхати людей до зрад і створення любовних трикутників. Щоб зберегти сім’ю, остерігайтеся подібних хитрощів.

Цей рік є чудовою перевіркою почуттів, багато пар почнуть битися за свою свободу, тим самим сіючи розбрат і образу. Але кількість сімейних пар від цього не зменшиться, тому що любов не можна вбити ніякими сварками і розбіжностями.

Кар’єра і бізнес



pic

Згідно з астрологічним прогнозом на 2016 рік, бізнес у рік Мавпи має розквітнути, навіть не дивлячись на нестабільне фінансове становище у світі. Адже Мавпочка істота невгамовне, яке не може сидіти на місці. А працьовитість обов’язково буде оцінено і принесе хороші доходи. Тим, хто хоче досягти успіху в різних сферах діяльності варто гарненько потрудитися, тому що тільки наполеглива праця дозволить пожинати хороші плоди, у вигляді доходів.

Ще одна запорука кар’єрного зростання – це згуртований колектив, який завжди підтримає у важку хвилину. 2016 рік стане роком, коли люди навчаться допомагати колегам, щоб досягти бажаних вершить, як для себе, так і для друга по «цеху».

Мавпа обіцяє перемогу на кар’єрному поприщі, тому всі, хто вирішить побудувати власний бізнес в цьому році, посміхнеться удача. Вже набагато важче буде домагатися бажаного за допомогою інтриг і нахабства.

При цьому не варто забувати про техніку безпеки, адже історія знає безліч прикладів, коли людина, захопившись роботою, забував основні правила, завдавав собі шкоду, як розумовий, так і фізичний.

Деякі з знаків Зодіаку відчують бажання змінити професію, змінивши важку, невдячну роботу на більш високооплачувану.

Працювати, працювати і ще раз працювати – ось основний посил всіх успішних людей в 2016 році.

Фінансовий гороскоп



pic

Розглядаючи фінансову тематику, астрологи попереджають, що Вогняна Мавпа обожнює ризикувати. При всьому цьому, вона надзвичайно азартна, тому кожна людина може потрапити під вплив знака. Потрібно побоюватися серйозних фінансових вкладень, щоб не залишитися без своїх заощаджень. Зірки застерігають нас від ризиків в літній період, а також на початку року. Щоб перевірити свою інтуїцію, варто дочекатися весни і осені. Проявивши кмітливість і сміливість, можна збільшити свій капітал у кілька разів. Саме в цей час Мавпа буде в гарному настрої, і допоможе всім бажаючим збагатитися.

Разом з цим символ року дуже хитрий, тому в 2016 році кількість шахраїв збільшиться. Не варто довіряти незнайомим людям, ретельно перевіряти двері, йдучи з дому, і не заводити нових знайомих на фінансовій ґрунті. Необхідно бути напоготові, щоб не потрапити в лапи шулерів та шахраїв.

Здоров’я



pic

Господиня 2016 року володіє розвиненим інстинктом самозбереження, тому саме в цьому році більшість людей стануть замислюватися про своє здоров’я, начтут вести здоровий спосіб життя, позбувшись від шкідливих звичок. Між тим саме життя готувати нам перевірки, пов’язані із стресовими ситуаціями.

Таке положення речей налаштує людей на згуртованість і турботу про близьких. Всім нам треба вже зараз замислюватися про можливі хвороби, які можуть чекати нас в майбутньому і припинити нехтувати своїм здоров’ям. Особливо це стосується тих людей, які вже мають проблеми і серйозні захворювання. Варто реально оцінити рівень загрози, і зробити для себе важливе рішення – продовжувати і далі випробовувати долю або ж направити себе у здорове русло.

Джерело: 2016 рік мавпи.