Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті триває благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідаємо про дітей-учасників акції, які діляться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Чергова історія, про найменшу учасницю акції дворічну Анастасію Лашкевич.

Знайомтесь, ця маленька принцеса Анастасія Лашкевич. Вона найменша учасниця благодійної акції "Добро на Різдво". Дівчинці менш ніж за місяць виповниться три роки. А вона активно займається іграшковим будівництвом.

Настуня наполеглива, спокійна і трохи сором'язлива дитина. Дівчинка вихованка центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець» через затримку психомовного розвитку.

Зараз завдяки лікарям, психологам і вихователям дівчинка відчуває себе набагато краще. Вона активна та має не дівочі захоплення.

На Різдво розповідає Галина, хотіла б для Настуні не лише іграшку, а й річ, яка дозволяла б розвиватись її доні.

Іншими словами Настуні потрібен планшет з розвивачими іграми, які підуть їй на користь, -переконує психолог. Якщо Ви хочете здійснити мрію маленької дівчинки шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".