Карта запрацювала на сайті Рівненської агенції із залучення інвестицій «Investinrivne».

Над створенням електронної мапи впродовж 2015 року працювала робоча група з питань впровадження інвестицій при Рівне нській ОДА, передусім Олександр Ковальчук та Олексій Муляренко, фахівці Рівне нської агенції із залучення інвестицій «Investinrivne», а також спеціалізовані підрядні установи.

Карту презентували для керівників районів, міст та громадськості.

На інтерфейс ресурсу нанесено земельні ділянки, об’єкти нерухомості та ділянки із незавершеними будівлями – як майнові, так і сільськогосподарські комплекси. Це комунальні, державні та приватні об’єкти, котрі будуть цікавими для потенційних інвесторів. При натисканні на значок, якими будуть позначені проекти, можна побачити короткий опис об’єктів та інформацію про їхні інфраструктурні комунікації.

«Така інвестиційна карта немає аналогів в Україні. Вона має дві версії – англо- та україномовну. Це буде сайт, який постійно наповнюватиметься. Такий інтернет-ресурс популяризуватиме Рівне нщину для усього світу», - розповів експерт з питань інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Олександр Ковальчук.

Під час заходу досвідом залучення інвесторів в місто Люблін у Польщі поділився директор департаменту розвитку та інвестиційних проектів адміністрації Любліна Кшиштоф Лонтка. «Аби об’єкт був інвестиційно привабливим, потрібно дбати і про інфраструктуру навколо них - це і дороги, комунікації, людський ресурс», - зазначив Кшиштоф Лонтка.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.