У новорічні свята для забезпечення публічної безпеки і порядку на Рівненщині буде залучено 220 працівників поліції, 20 військовослужбовців Нацгвардії МВС України та 140 членів громадських формувань.

За словами начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області Руслана Стрельбіцького, для забезпечення належного правопорядку, недопущення та попередження злочинності у громадських місцях та під час проведення масових заходів на території області планується залучити 170 працівників поліції. Також чергуватимуть 73 наряди поліції, із яких 30 — автомобільних та 43 — піших.

Крім того, у Рівному працівники поліції цілодобово нестимуть службу біля головної ялинки, а вулиці патрулюватимуть 50 правоохоронців, 10 автомобільних нарядів та 14 піших.

Забезпечуватимуть публічну безпеку і порядок правоохоронці і під час проведення смолоскипної ходи, яка запланована на перше січня 2016 року з нагоди відзначення дня народження Степана Бандери.

В свою чергу, у взаємодії з представниками управління лісового та мисливського господарства працівники поліції наразі беруть участь у спільних рейдах для попередження та виявлення фактів незаконного вирубування хвойних лісових культур і здійснюють контроль за недопущенням реалізації хвойних дерев у місцях стихійної торгівлі.

Про це повідомляють на сайті ГУНП в Рівне нській області.