28 грудня о 14:22 до Служби порятунку за номером "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Ільїн Гощанського району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 16-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру.

По прибуттю на місце події з’ясувалось, що пожежа виникла в приміщенні літньої кухні, яка прибудована до житлового одноповерхового будинку. Рятувальники в складі ланки газодимозахисників оперативно провели розвідку, в ході якої з’ясували, що в середині палаючої будівлі людей немає. Бійці ДСНС подали на ліквідацію пожежі водяний ствол. О 15:45 загоряння локалізували, а в 16:10 – повністю ліквідували, завдяки чому вдалося запобігти розповсюдженню вогню за межі осередку виникнення пожежі та не допустити знищення житлового будинку. Загиблих і травмованих на пожежі немає.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття літньої кухні та пошкоджено 27 м. кв. перекриття житлового будинку. Причину пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівне нській області