Працівники поліції Рівненщини звертаються до всіх, хто може допомогти у розшуку водіїв та автомобілів, причетних до скоєння дорожньо-транспортних пригод зі зникненням.

Сьогодні, 28 грудня, орієнтовно о 9-тій годині 20 хвилин, на вулиці Грушевського в Рівному, поблизу дитячої поліклініки, невідомий водій на невстановленому транспортному засобі, рухаючись тротуаром, здійснив наїзд на місцеву жительку, 1947 року народження. Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди винуватець автопригоди з місця пригоди зник.

У результаті наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлена в травмпункт Рівне нської міської лікарні.

У цей же проміжок часу надійшло повідомлення, що на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу смт Рокитне невідомий водій на невстановленому транспортному засобі здійснив наїзд на пішохода, 1972 року народження. Після скоєння ДТП винуватець з місця пригоди зник.

Внаслідок наїзду чоловік, житель Рокитнівського району, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Наразі працівники поліції проводять оперативно-пошукові заходи щодо розшуку водіїв та автомобілів, які скоїли вказані дорожньо-транспортні пригоди.

Всіх, хто можливо став свідком цих дорожньо-транспортних пригод і володіє будь-якою інформацією, яка допоможе правоохоронцям встановити місцезнаходження водіїв та автомобілів, причетних до ДТП, повідомити на спецлінію «102».

Повідомоляє відділ управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Рівне нській області.