Вихованець комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради Микола Сірий встановив новий рекорд з бігу на 1000 м – 2.32,0 – для юнаків 16-17 років на Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «Фестиваль бігу-2015».

Цьогоріч у змаганнях, які традиційно проходять у Львові, взяли участь 53 команди спортивних шкіл з 8 областей України та гості з Польщі (м. Пшемишль), загалом 520 учасників. Захід присвятили 25-річчю НОК України.

Високих результатів також досягли учениці комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівне нської обласної ради:

Ірина Омелянова - переможець змагань з бігу на 1000 метрів;

Софія Горобюк - бронзова нагорода з бігу на 300 метрів.

- Бігуни змагаються на дистанціях від 60 метрів до однієї милі, що дозволяє охопити досить велику кількість учасників.Тривають змагання лише день. Але цього цілком достатньо, аби досягнути високих результатів. Після завершення легкоатлети не лише отримали іменні грамоти та медалі, а й підсолодили їх смачними подарунками, - повідомив заступник директора комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівне нської обласної ради Вадим Подолянко.

Повідомоляє прес-служба Рівне нської обласної ради.