Правоохоронці кажуть, самогубство, жінка запевняє - вбивство. Все сталось півтора роки тому. Обставини загибелі нагадують справжній бойовик.

Нібито через ревнощі хлопець взяв свою дівчину, посадив у човен, прив’язав до себе спершу вистрілив їй у голову, а потім собі. Стрілець загинув, а от його кохана дивом вижила. Тоді про цей випадок говорила вся Україна. Правоохоронці поспіхом закрили кримінальне провадження, мовляв, винуватець мертвий. Його матір все заперечує. Каже, сина вбили і вона навіть знає хто.

Людмила Леончик вже другий рік оббиває пороги відділків поліції. Каже, її єдиний син загинув за нез’ясованих обставин. А правоохоронцям вигідно вважати, що це було самогубство.

Трагедія сталась восени минуло року у Дубровицькому районі. Олегу було 29 років, його дівчині на 10 менше. Хлопець дуже ревнував свою кохану. Нібито захотів померти в один день з нею. Як все було – нагадувало сюжет фільму жахів.

Молодик втопився, а от його дівчина дивом вижила. Змогла відв’язатись від чоловіка і випливла. Отримала поранення. Але зараз її життю вже нічого не загрожує. Тоді її матір розповіла, що завжди була проти цих стосунків. Мовляв, кавалер неодноразово викрадав її дочку.

Матір загиблого хлопця запевняє, пара кілька місяців проживала у її будинку. Силою дівчину ніхто не тримав. Молодь хотіла одружитись.

Людмила Леончик думає - родина Анни причетна або принаймні знає як насправді загинув її син, але на контакт не йдуть.

Звинувачує матір і правоохоронців - у бездіяльності. Мовляв, зброю від якої загинув її син не знайшли та й не шукають. Списали все на самогубство та поспіхом провадження закрили.

У згорьованої матері вистачило сил писати скарги. Вона домоглась аби кримінальне провадження знову відкрили. Правоохоронці з’ясували, що дівчину поранив хлопець і за цим фактом слідством вже не ведуть, розслідують за яких обставин загинув молодик.

Людмила Леончик намірена і далі доводити свою правоту. Візити до головного поліцейського керівництва області не припинить поки люди у погонах не з’ясують хто саме позбавив життя її сина.