Завдяки спільній благодійній акції Палацу дітей та молоді і телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво" вже здійснилась мрія сина загиблого учасника АТО, тринадцятирічного Артема Богуславського. Хлопчик, який обожнює історію та полюбляє читати книжки, мріяв про електронну книгу. Однак, у подарунок отримав сучасний телефон.

У попередніх випусках Новин Рівного ми розповідали про тринадцятирічного Артема Богуславського. Хлопчик дуже полюбляє історію, а ще більше любить читати історичні книжки. Тому, щоб економити сімейний бюджет він дуже хотів собі на Різдво електронну книгу. І мрія здійснилася.

Втілив у життя мрію Артема товариш його батька Борис Бурцев, з яким вони разом розпочинали службу. Одразу як побачив сюжет у соціальній мережі, розповідає Борис підняв рідних.

Артем задоволений подарунком. Розповідає, що мріяв про електронну книга, хоча і його старенький телефон вже ледь працював.

У благодійній акції "Добро на Різдво" ще щонайменше 11 учасників, які теж не повинні залишитись без подарунків. І для них стати справжнім чарівником можливо захочете саме Ви.