Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стало простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді і телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідаємо про дітей- учасників акції, які діляться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Сьогодні ми знайомимо вас із старшокласником Володимиром Рудиком, який має вже доволі дорослі мрії, для втілення яких батьки роблять усе можливе. Щоправда є у хлопця ще одне бажання, яке здійснити зможе можливо хтось з Вас.

Знайомтесь, це десятикласник Володимир Рудик. Хлопцю днями виповниться 15 років. Через складну хворобу ювенільний ревматоїдний артрит юнак нині навчається вдома і не відвідує школу. Незважаючи на вік Вова вже дуже дорослий, а ще кмітливий і трохи сором'язливий. І мріє він певно про основне в житті.

А ще він дуже любить читати книги, особливо трилери. А якщо сподобається певний автор не зупиниться, допоки не прочитає усі його книжки. Нині захоплюється Стівеном Кінгом. А мама Володимира Наталія переконує у нього дуже велика сила волі.

Він просто не хоче, аби рідні хвилювалась за нього, розказує мама. А ще Володимир навіть намагається приділяти увагу спорту.

А з майбутньою професією Вова вже визначився давно.

Батьки всіляко підтримують прагнення Вови і дуже сподіваються, що за півтори роки ще навчання у школі його стан здоров'я покращиться і він зможе здійснити свою мрію.

Крім того старшокласник дуже наполегливий та завжди до усіх свят рідним готує подарунки зроблені власними руками. Він навіть вишиває бісером. Та через часті перебування у медзакладах, мріє Вова і про ще один подарунок під ялинкою.

Якщо ви хочете втілити мрію сильного духом старшокласника Володимира Рудика шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".