Новий Рік традиційно вважається веселим сімейним святом. Для нас це обідній стіл, салюти, шампанське, куранти, зустрічі з близькими і друзями, можливість відпочити кілька зимових деньків. А для дитини - це ще і справжнє диво із зеленою ялинкою, Снігуронькою, Дідом Морозом і, звичайно, подарунками!

Саме тому "Дитяча телестудія "Рівне 1" вирішила влаштувати справжнє новорічне свято для наших маленьких зірочок, які брали участь у наших проектах.

Вечір вийшов веселим та казковим.

Адже наших діток, а їх було понад 60, розважали герої мультика "Крижане серце" - Ельза і сніговик Олаф. Вони грали в веселі ігри, співали новорічні пісні, танцювали та веселилися.

Не обійшлося і без вікторини з подарунками, яку влаштували "Дитяча телестудія "Рівне 1".

Після усіх веселощів діти вирішили голосно покликати головних гостей свята - Діда Мороза та Снігурку, які привітали діток зі святами та наголосили, що потрібно мріяти та вірити в дива і саме тоді вони почнуть здійснюватися.

Кожна дитина отримала новорічний подарунок.

Щирі посмішки дітей - найкращий показник веселого свята. Саме тому можна вважати, що свято вдалося. А ми дякуємо усім за гарний настрій і обіцяємо на цьому не зупинятися та продовжувати радувати вас і надалі.

pic

pic