У свої тридцять три він наважився піднятися в небо на власноруч змайстрованому апараті. Роботи тривають цілу п'ятирічку, до перших випробувань - тільки два місяці. Про того, хто не боїться втілювати свої мрії у життя.

Він вчителює у сільській школі, навчає дітей фізики та інформатики. Щодня після уроків він має ще одне улюблене заняття – молодий авіаконструктор будує власний літак. У маленькій майстерні, втілюються великі мрії, за основу конструктор взяв літак «арго 2», втім удосконалив його, основний матеріал для будівництва сосна – міцна і легка, і коштує не дорого. Ще потрібно купити авіаполотно, мотор, а головне навчитись літати, вчитель фізики жодного разу сам не піднімався в небо

Сума не маленька як для сільського вчителя, втім дружина і два сини підтримують таке захоплення Володимира. Володимир Гончар ще не закінчив перший літак, як вже планує будувати наступний, більший. З аеродромом у селі проблем немає, за лісом поле Берестецької битви, а от щодо назви першого літака то авіаконструктор ще не визначився каже як полетить – так і назве.