В рамках благодійного проекту «Подаруймо казку» ВМГО «ФРІ Рівне Активне» проводить збір коштів, іграшок, одягу, книг, канцелярії та інших речей для діток тучинського інтернату.

Зібрані речі будуть передані в інтернат сьогодні, 28 грудня. Тоді ж для діток буде організований майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас, а також проведені рухливі розвиваючі ігри.

Організатори проекту звертаються до рівнян із проханням підтримати благодійний проект. Іграшки, якими вже ніхто не грається, одяг, який вже малий для ваших дітей, книжки та журнали, які ви вже прочитали, а також солодощі, - це все стане чудовими подарунками для діток із інтернату, які з нетерпінням чекають зимових свят та подарунків від Діда Мороза. Рівняни також можуть допомогти коштами, які будуть використані для покупки подарунків та солодощів для діток.

Організатори проекту просять тих, хто любить працювати з дітьми та хоче допомогти влаштувати незабутнє новорічне свято, стати волонтерами на заході «Новорічні забави». «Новорічні забави» - це поєднання цікавих майстер-класів, веселих рухливих ігор та солодких подарунків в казковій атмосфері новорічного свята.

ВМГО «ФРІ Рівне Активне» просить усіх не бути байдужими та долучитися до проекту, адже кожна дитина заслуговує на свято!

Детальну інформацію можна відшукати за посиланнями: vk.com/club109478694 або vk.com/event109707976.