Зважаючи на численні прохання та звернення пасажирів, залізничники прийняли відповідні рішення для удосконалення організації поїздки зимовим ретро-потягом та підвищення рівня комфорту подорожі.

Так, до складу поїзда додали ще два вагони, тож тепер їх курсуватиме вже чотири, та організували продаж квитків за символічну ціну.

Квитки на поїздку ретро-потягом за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів коштуватимуть 10 грн для дорослих, діти ж до 14 років і надалі зможуть проїхатися на зимовому потязі на чолі з ретро-паровозом абсолютно безкоштовно.

Квитки продаватимуть у день поїздки в спеціально ознакованій касі у приміському залі головного залізничного вокзалу Львова. На один рейс передбачена обмежена кількість квитків – не більше 150-ти, аби поїздка була комфортною для усіх пасажирів. До вагонів поїзда пасажири потраплять лише при наявності квитка, а діти – лише у супроводі дорослих.

Нагадуємо, 26 та 27 грудня, а також з 2 до 14 січня щоденно Львівська залізниця організовує курсування зимового ретро-потяга за мальовничим маршрутом Львів – Брюховичі – Львів. Поїзд відправляється з першого перону головного вокзалу о 13.30, мандрівка розрахована на 1 годину 15 хвилин. На станції Брюховичі пасажири можуть пофотографуватися біля паротяга, а також поспівати колядки разом з акторами з будинку науки і техніки Львівської залізниці та учнями Львівської дитячої залізниці.