ДПІ у м. Рівному нагадує, що з 1-го січня 2016 року стартує кампанія декларування громадянами майнового стану та доходів, отриманих ними протягом 2015 року. Для спрощення процедури подання декларації в органах ДФС функціонує сервіс "Декларування oн-лайн", який працює на веб-порталі Державної фіскальної служби.

Завдяки сервісу в системі реального часу можна заповнити декларацію про майновий стан і доходи та додатки до неї. Така заповнена звітність зберігається у файл для направлення до податкового органу або друку.

Сервіс «Декларування он-лайн» значно спрощує процес декларування громадянами своїх доходів. Все, що потрібно для електронного звітування - це наявність спеціального програмного забезпечення і електронного ключа цифрового підпису.

Отримати посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису у Рівному можна, звернувшись у Відділ реєстрації ключів при ГУ ДФС у Рівне нській області Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДФС України за адресою: м. Рівне , вул. Відінська, 8, кабінет № 203. Телефон для довідок (0362) 692-627.